Paukštienos kepenėlių-perlinių kruopų kotletukai
radau šią idėją naujoj "Darbštuolėje" bet persidirbau pagal save.
Naudojau:
1Kg kepenėlių vištienos
3kiaušiniai
virtų perlinių kruopų 2 stiklinės maždaug
miltų
svogūno
druskos,pipiriukų
Kruopas iš vakaro užsimerkiau,ryte išviriau-tiksliau, užvirinau ir išjungiau,jos išbrinko.
Kepenėles bent valandą reikia išmirkyti piene,kad nebebūtų kartumo.
Tada jas sumaliau,kartu su svogūno galvute,viską sumaišiau,įmušau 3 kiaušinius ir iškepiau :)
Uses:
1kg chicken liver
3 eggs
cooked pearl barley about 2 cups
flour
onion
salt, pepper
Meal in the evening closed my eyes in the morning, precisely cooked, and boil off, they swell.
Livers must be at least an hour soak in milk, there are no bitterness.
Then they are crushed, together with the onion head, all in mixing, scoring three eggs and fry:)
Naudojau:
1Kg kepenėlių vištienos
3kiaušiniai
virtų perlinių kruopų 2 stiklinės maždaug
miltų
svogūno
druskos,pipiriukų
Kruopas iš vakaro užsimerkiau,ryte išviriau-tiksliau, užvirinau ir išjungiau,jos išbrinko.
Kepenėles bent valandą reikia išmirkyti piene,kad nebebūtų kartumo.
Tada jas sumaliau,kartu su svogūno galvute,viską sumaišiau,įmušau 3 kiaušinius ir iškepiau :)
Poultry meat, liver pearled kotletukai
Uses:
1kg chicken liver
3 eggs
cooked pearl barley about 2 cups
flour
onion
salt, pepper
Meal in the evening closed my eyes in the morning, precisely cooked, and boil off, they swell.
Livers must be at least an hour soak in milk, there are no bitterness.
Then they are crushed, together with the onion head, all in mixing, scoring three eggs and fry:)
Komentarai
Rašyti komentarą