Paukštienos kepenėlių-perlinių kruopų kotletukai

radau šią idėją naujoj "Darbštuolėje" bet persidirbau pagal save.
Naudojau:

1Kg kepenėlių vištienos
3kiaušiniai
virtų perlinių kruopų 2 stiklinės maždaug
miltų
svogūno
druskos,pipiriukų

Kruopas iš vakaro užsimerkiau,ryte išviriau-tiksliau, užvirinau ir išjungiau,jos išbrinko.
Kepenėles bent valandą reikia išmirkyti piene,kad nebebūtų kartumo.
Tada jas sumaliau,kartu su svogūno galvute,viską sumaišiau,įmušau 3 kiaušinius ir iškepiau :)



Poultry meat, liver pearled kotletukai




Uses:
1kg chicken liver
3 eggs
cooked pearl barley about 2 cups
flour
onion
salt, pepper

Meal in the evening closed my eyes in the morning, precisely cooked, and boil off, they swell.
Livers must be at least an hour soak in milk, there are no bitterness.
Then they are crushed, together with the onion head, all in mixing, scoring three eggs and fry:)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sąnarių gydymas medumi

Baklažanų troškinys